31 mars 2010




31 mars 2010

Det är faktiskt inte långt kvar till sommarlov ändå. Shit. Nian har gått så jävla snabbt! det är sjukt. Det kändes som att det var igår man började skolan efter ett alldeles för kort sommarlov. Men snart är det dags igen.
Fick brev från Mega Musik idag, eller ett påminnelsebrev rättare sagt om en prova-på-dag. Har alltid sagt att jag ska börja där, men nu lutar det mest åt estet på nick.. varför har jag inte en aning om!
Skit samma ärligt talat, varsom det finns människor jag kommer trivas med går bra, om jag nu blir musiker så blir jag det vart jag än går. If it's meant to be ;)
Varit och simmat med Josse och hennes lillasyster, inte så länge men man blir alltid så mysigt trött efter att man varit där. Nu är jag fortfarande mysigt trött men måste skriva lite på min redovisning om New Age. Ja, det är kanske inte sådär skitroligt när man har lov men det måste göras..
Malin blev glad för linnet jag gav henne verkade det som och nu ska jag bara bli färdig med låten till henne. Sjukt roligt har vi alltid. Så tack för helgen, för det var väl då vi va? haha minns inte!
Igår umgicks jag med Elin och Josse som alltid är uppskattat <3




SPOTIFY!
Yellowcard – Only One
Nomy – Cocaine
Jamie T – Sticks 'n' Stones Acoustic Version
Tyler Hilton – I Believe In You - Acoustic Version


28 mars 2010

Denna dagen har varit slappedag, mysdag. Kollade på Mysteriet på greveholm imorse, pinsamt att jag skrek när jag såg "Greeeeven".. haha! Jag såg det senast när jag var ca fyra år. Jag var livrädd för Greven, verkligen! jag drömde mardrömmar om honom och sprang alltid iväg när han syntes. Mamma fick sitta hos mig.
Sen spelade jag in lite, men det blev inte något bra. Ska kanske fortsätta prova snart.
Igår hittade jag detta halsbandet (på bilden).
Hade det när jag var liten, därav alla bitmärken. Satte på mig det och tänkte ha det ofta, det är ju lite charmigt.
Det ska föreställa en vädur inristat i plattan, men.. som sagt.. jag bet tyvärr isönder det så väduren ser man inte så bra! haha.
Venne om jag sticker till någon ikväll, blir nog så. Puss!



idag blir min bästa vän 16! puss och grattis.

23 mars 2010


haha ja.....


20 mars 2010

Vaknade hos Malin av att hon la sig på mig utan ett ord i början. Haha! sen minns jag inte riktigt vad vi sa men vi skrattade lite och gick upp.  Vi låg bara i sängen med datorn och gick in på massor av bloggar. www.Truthtobetold.blogg.se tex. Haha den är sjukt rolig att läsa. Kom hem för någon timme sen, alltså vid halv två. 
   Fyfan vad vi skrattade igår på dansen! vi kunde inte dansa seriöst utan bara hoppade runder som om vi hade gummikroppar, kunde inte spänna armar och ben som man borde göra i discodans.. nej, vi bara skrattade och fick gå och sätta oss för att inte få andnöd. 
Dansläraren -inta en position som utstrålar självsäkerhet!
Jag gör dubbelhaka mot Malin och vi kan knappt stå av allt skratt. 
Ja kul kväll igår förövrigt!
   Ikväll ska jag dit igen och käka med henne och Robin, stannar väl där ett tag sen sticker jag nog.
Tog isönder displayen på min mobil igår också, den är totalt vandaliserad nu alltså. Sjukt att den funkar fortfarande!


Har inget redigeringsprogram på denna datorn så bildera ser ut som crap.

i.d's smink är iaf något jag rekomenderar starkt. Fick allt detta för 900 kronor och det är inga dåliga grejer. Används vid profesionella sammanhang så det är inget skit. Det är bra för hyn också vilket jag verkligen behöver eftersom den är oren. Inte skitig, jag tvättar mig faktiskt. HIHIHIHI! 

Puss och ha det bra.


låt tips :

lyssna i spotify: Jamie T – If You Got The Money


16 mars 2010

Jahapp.. bloggtorka eller vadå?
Jag har ingen skrivlust längre. Skrivuppgifter som jag förr jublade åt i skolan är nu rena pesten.
Kan inte skriva låtar, kan inte blogga. Orkar inte läsa någonting heller. Kommit in i en jävla depp period som jag egentligen inte vill skriva här. För jag har ett bra liv. Jag ska inte skriva massor av skit här som ska väcka uppmärksamhet för jag vill inte få uppmärksamhet för mina problem.. verkligen inte.

Imorgon ska jag och Elin besöka nick, estet. Nervös, ja. Man tänker så mycket.
"Tänk om dom tycker jag är konstig", "tänk om dom snear" ja, jag vet egentligen inte vad det är som man blir nervös för, jag har inte så svårt för att träffa nya människor, men nu känns det lite jobbigt. Jag har ju även Elin med mig, så vad oroar jag mig för egentligen? äh, jävla wimp är jag nu.
Var på familia idag med Måns och köpte lite grejer. Röda converse, jeanstights och en svart trekvartsärmad tröja.
Imorgon ska jag in dit igen och köpa ett ID smink kitt för 900 kronor.. det svider i plånboken men jag ska ha det! jag har inte perfekt hy om man säger så, och den är bra för skithy som min.Känns inte som att man har något smink på sig (blev sminkad på kicks). Så det satsar jag på. Awesome!
Jag och Måns körde hem vid sju halv åtta tiden kanske. Han hade tålamod med mitt klädprovande idag. Duttig.

Roligt att jag precis skrev om hur jag inte orkade blogga, så kommer det ett ganska måttligt inlägg.
Ses kanske imorgon, öhm.. nej. Hejdå!


glöm inte att nysa i armvecken folks!

mamma - du skelar lite!
jag - vaaaa?
mamma - men alltså, bara lite så att det är gulligt :)
jag - tack

"Nya" låtar!




10/3

Ja, jag vet inte varför jag bloggar egentligen, har inte så mycket att skriva om egentligen. Nej det har jag inte. Hejdå


RSS 2.0